VINDE MAI MULT!

Indiferent de industria din care faci parte!

Orice domeniu de activitate ai avea, nu uita că oamenii intră pe website-ul tău ca să îți vadă produsele și să ia o decizie de cumpărare.
Cu ajutorul fotografiei 360 & 3D poți influența această decizie în favoarea ta.

img-3594

Modă

img-3589

Articole decorative
și uz casnic

img-3595

Articole sportive

img-3617

Industrie

img-3592

Bunuri de consum

img-3619

Altele

B2C
Vânzare către clienți finali

Oferă-le clienților tăi informațiile necesare în procesul de achiziție într-un mod inedit. Fotografia 360&3D le dă posibilitatea să inspecteze produsul, să vadă micile detalii și să ia decizia de cumpărare mai ușor, fără riscul de a fi surprinși neplăcut la deschiderea coletului.

Cu cât clientul are acces la o prezentare vizuală mai bună și mai complexă a produsului, cu atât „simte” mai bine produsul și astfel crește exponențial posibilitatea de a-l cumpăra de la tine și nu din altă parte.

B2B
Business to business

Achizițiile între firme sunt procese complexe, iar deciziile de cumpărare în acest caz au în general un impact major asupra activității firmelor. Ba mai mult, acestea se iau cu foarte mare atenție. Un Achizitor profesionist va petrece mult timp cu analizarea fiecărui detaliu ce ține de produsele tale înainte să ia o decizie de cumpărare.

O imagine statică nu îi poate oferi toate informațiile vizuale și detaliile necesare în analiza de produs. Fotografia 360&3D elimină confuzia, îi certifică faptul că produsul tău e cel potrivit și îi ușurează astfel decizia de cumpărare.

Orice domeniu de activitate ai avea, nu uita că oamenii intră pe website-ul tău ca să îți vadă produsele și să ia o decizie de cumpărare. Cu ajutorul fotografiei 3D poți influența această decizie în favoarea ta.